Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

8ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ, Shopper Anatomy 2020

Marketing Week Online | 1 Οκτωβρίου 2018 | 16:27 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: Conferences,Retail

Μόλις 2 ημέρες έμειναν για το 8ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ «Shopper Anatomy 2020», στο πλαίσιο του οποίου σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σκιαγραφούν τις αγοραστικές τάσεις της επόμενης δεκαετίας.

Ανάμεσά τους τρεις κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές:
Πάνος Παχατουρίδης (Facebook): «Excited for holiday shopping? Not anymore!»
Είμαστε το ίδιο ενθουσιασμένοι με τα Χριστούγεννα και τις διακοπές ή μήπως όχι; Ψάχνουμε νωρίτερα για δώρα, αλλά τα απολαμβάνουμε λιγότερο; Πώς αλλάζει ο καταναλωτής τις παραδοσιακές αγοραστικές του συνήθειες σήμερα και τι ρόλο παίζουν σε αυτό τα ψηφιακά κανάλια και τα social media; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν από τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

Laura Jacobson (IGD): «The digital store of the future»
Το Λιανεμπόριο τροφίμων αντιμετωπίζει μια αλλαγή άνευ προηγουμένου. Λιανέμποροι και προμηθευτές πρέπει να απαντήσουν σήμερα στις παγκόσμιες προκλήσεις του omnichannel και των νέων διατροφικών συνηθειών, για να επιτύχουν στο μέλλον. Το IGD θα παρουσιάσει την έρευνα-ναυαρχίδα του (flagship research), για να δείξει πώς μοιάζει το κατάστημα του μέλλοντος, με παραδείγματα από όλο τον κόσμο, ενώ θα μεταφέρει στο κοινό συγκεκριμένες προτάσεις, σχετικά με την προετοιμασία των εταιρειών για την επόμενη δεκαετία.

Marek Kempka (Nielsen): «What’s next for retailing?»
Οι ψηφιακές τεχνολογίες αλλάζουν ολοκληρωτικά τα αγοραστικά ταξίδια των καταναλωτών. Η παρουσίαση καταγράφει τις τελευταίες τάσεις, δίνει έμφαση στο ποιες από αυτές αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής, ενώ φέρνει στο προσκήνιο τις νέες απειλές και ευκαιρίες που δημιουργούν, αλλά και τις ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν οι εταιρείες για να συνεχίσουν στον δρόμο της ανάπτυξης, ακολουθώντας τον ρυθμό της συνεχούς αλλαγής.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ielkaconference.gr

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • VENUE SPONSOR
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR